(ВИДЕО) Зеленски од Берлин: Германија се покажа како вистински пријател, заедно ќе го вратиме мирот во Европа

Во најпредизвикувачкиот период во модерната историја на Украина, Германија покажа дека е наш вистински пријател и сигурен … Продолжи со читање (ВИДЕО) Зеленски од Берлин: Германија се покажа како вистински пријател, заедно ќе го вратиме мирот во Европа