(ВИДЕО) Зеленски му порача на Трамп прво да ја посети Украина, па после да вели дека војната може да ја заврши за ден или два

Зеленски ги демантираше гласините дека официјално му било предложено на Киев да отстапи дел од територијата во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Зеленски му порача на Трамп прво да ја посети Украина, па после да вели дека војната може да ја заврши за ден или два