(ВИДЕО) Заврши комисиската расправа за измените во Кривичниот законик, ВМРО-ДПМНЕ нема да поднесе амандмани

Час и половина траеше денешната расправа за предлог-измените на Кривичниот законик во собраниската Комисија за европски прашања, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Заврши комисиската расправа за измените во Кривичниот законик, ВМРО-ДПМНЕ нема да поднесе амандмани