(ВИДЕО) Заев: Во Софија не се обврзавме на ништо досега непознато, идентитетот и јазикот не се на преговарачка маса

Одговорот на Заев беше по соопштението што го објави бугарското МНР вчера, кое се однесуваше на тоа … Продолжи со читање (ВИДЕО) Заев: Во Софија не се обврзавме на ништо досега непознато, идентитетот и јазикот не се на преговарачка маса