(Видео) Заев: Нема да дозволам неколку криминалци, суетен новинар и „педер“ да ја бутнат Владата

„Јас го пријавив случајот Рекет и јас ќе се борам до крај тој да биде расчистен а … Продолжи со читање (Видео) Заев: Нема да дозволам неколку криминалци, суетен новинар и „педер“ да ја бутнат Владата