(ВИДЕО) Заев на конференција во Струмица: Не смее да се дозволи национализмот да става вето врз слободата и да ја уценува европската идеја

Поранешниот премиер Зоран Заев говореше на конференцијата во Струмица насловена „Суверенитетот и Европа“ што ја организираше Француската амбасада Ја … Продолжи со читање (ВИДЕО) Заев на конференција во Струмица: Не смее да се дозволи национализмот да става вето врз слободата и да ја уценува европската идеја