(ВИДЕО) За кого сѐ недела ќе биде неработен ден

Пред корона-кризата, во јануари, кога владејачкиот СДСМ правеше консултации за својата предизборна програма, првата синдикалка на текстилните … Продолжи со читање (ВИДЕО) За кого сѐ недела ќе биде неработен ден