(ВИДЕО) Вучиќ: Имаше точка за признавање, но веќе ја нема

Една од точките во првиот документ кој ни беше претставен на состанокот во Белата куќа за економска … Продолжи со читање (ВИДЕО) Вучиќ: Имаше точка за признавање, но веќе ја нема