(ВИДЕО) Во пожарот нема повредени и жртви, предизвикана е само материјалната штета, вели Костадиновска-Стојчевска

„Тука со нас се присутни претставници од надзорот, од изведувачите, од фирмата која ја гради Универзалната сала. … Продолжи со читање (ВИДЕО) Во пожарот нема повредени и жртви, предизвикана е само материјалната штета, вели Костадиновска-Стојчевска