(ВИДЕО) Во потрага по Албанците со бугарска самосвест во струшко Лабуништа

Во Лабуништа нема Бугари, туку само по некој жител што извадил бугарски пасош за да оди на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Во потрага по Албанците со бугарска самосвест во струшко Лабуништа