(ВИДЕО) Во МНР надеж дека ЕУ за десет дена ќе ја ревидира „белата листа“ и ќе ја крене рампата за македонските државјани

Во Министерството за надворешни работи се надеваат дека при следното ревидирање на листата на земји на чии … Продолжи со читање (ВИДЕО) Во МНР надеж дека ЕУ за десет дена ќе ја ревидира „белата листа“ и ќе ја крене рампата за македонските државјани