(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ утре ќе го блокира сообраќајот пред РКЕ

Игор Јанушев, на прес-конференција, најавена како „вонредна“, обвини дека Силјан Мицевски, како „неевидентиран финансиер“ на СДСМ, добил … Продолжи со читање (ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ утре ќе го блокира сообраќајот пред РКЕ