(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ со нова афера „Паразити“: Директор на М-НАВ зема плата од 345 000 денари, за еден мандат заработува колку обичен граѓанин за 76 години

Фахрудин Хамиди, претседател на Управниот одбор и Извршен директор во СВН во М-НАВ, кој е именуван од … Продолжи со читање (ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ со нова афера „Паразити“: Директор на М-НАВ зема плата од 345 000 денари, за еден мандат заработува колку обичен граѓанин за 76 години