(ВИДЕО) Владина дивоградба во центарот на Скопје

Владината Служба за општи и заеднички работи изградила и оградила улица на диво во центарот на Скопје. … Продолжи со читање (ВИДЕО) Владина дивоградба во центарот на Скопје