(ВИДЕО) Владиката Агатангел, Протуѓер, Коневски и Богдановиќ да сведочат и да се слушаат нови „бомби“, бараат обвинетите во „Насилство во Центар“

На наредното рочиште на 24 септември странките ќе почнат со изнесување на завршните зборови, по што набргу … Продолжи со читање (ВИДЕО) Владиката Агатангел, Протуѓер, Коневски и Богдановиќ да сведочат и да се слушаат нови „бомби“, бараат обвинетите во „Насилство во Центар“