(ВИДЕО) Владата не им наметнува позиции на нашите историчари во Комисијата со Бугарија, тврди Ѓоргиев

Копретседавачот од македонска страна на мешовитата Комисија, во интервју за Сител, истакна дека не е работа на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Владата не им наметнува позиции на нашите историчари во Комисијата со Бугарија, тврди Ѓоргиев