(ВИДЕО) Вечерва во 360° на МРТ 1: Дали повторно ќе трча за шеф на државата – интервју со Гордана Силјановска-Давкова

Новото издание на емисијата „360 степени”, во кое гостува пратеничката и универзитетска професорка Гордана Силјановска-Давкова, се емитува … Продолжи со читање (ВИДЕО) Вечерва во 360° на МРТ 1: Дали повторно ќе трча за шеф на државата – интервју со Гордана Силјановска-Давкова