(ВИДЕО) Вака изгледаше руското„чистење“ во Буча

Тоа што се случи тој ден во Буча беше она што руските војници во прислушуваните телефонски разговори … Продолжи со читање (ВИДЕО) Вака изгледаше руското„чистење“ во Буча