(ВИДЕО) Ужас во Србија: Ученици снимале како малтретираат професорка и ѝ го туркаат столчето

Тоа се случи на час, каде што немаме безбедносни камери. Ги презедовме сите законски мерки. Писмено ги … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ужас во Србија: Ученици снимале како малтретираат професорка и ѝ го туркаат столчето