(ВИДЕО) Урнат мост што ги поврзува Херсон и источниот брег на Днепар

Мостот Антоновскиј, единствениот патен мост што може да се користи за преминување од украинскиот град Херсон до … Продолжи со читање (ВИДЕО) Урнат мост што ги поврзува Херсон и источниот брег на Днепар