(ВИДЕО) Украинците вежбаат на „леопард 2“

Украинските војници во Полска се обучуваат од инструктори од Полска, Норвешка и Канада Украинските сили почнаа со … Продолжи со читање (ВИДЕО) Украинците вежбаат на „леопард 2“