(ВИДЕО) Украина: Од излевањето на водата од уништената брана загрозени 16 000 луѓе

Околу 16 000 луѓе се наоѓаат во критичната зона во регионот Херсон на десниот брег на реката … Продолжи со читање (ВИДЕО) Украина: Од излевањето на водата од уништената брана загрозени 16 000 луѓе