(ВИДЕО) Тргнавме со стар пасош во Хрватска и Унгарија за да провериме – пуштаат ли во Шенген со Република Македонија?

Од земјава во соседна Србија влеговме со лична карта, бидејќи македонските гранични служби не поучија дека во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Тргнавме со стар пасош во Хрватска и Унгарија за да провериме – пуштаат ли во Шенген со Република Македонија?