(ВИДЕО) Требаше за осум недели, но и по осум месеци од првата лопата ја нема фабриката за електрични автомобили во Тетово

Инвеститорот, германската компанија „Е.го“, чиј локален партнер е „Еколог“, бара изведувачи за фабриката за електрични автомобили, тврди … Продолжи со читање (ВИДЕО) Требаше за осум недели, но и по осум месеци од првата лопата ја нема фабриката за електрични автомобили во Тетово