(ВИДЕО) Трамп: Многу веројатно повторно ќе се кандидирам за претседател на САД

Трамп сè уште инсистира на тоа дека победил на претседателските избори во 2020 година и дека изгубил … Продолжи со читање (ВИДЕО) Трамп: Многу веројатно повторно ќе се кандидирам за претседател на САД