(ВИДЕО) Трамп: Би ја охрабрил Русија да прави што сака со која било членка на НАТО ако не си ги плаќа обврските

Поранешниот претседател на САД и актуелен кандидат за претседателска номинација на Републиканската партија, Доналд Трамп, вели дека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Трамп: Би ја охрабрил Русија да прави што сака со која било членка на НАТО ако не си ги плаќа обврските