(ВИДЕО) Траат блокадите на северот на Косово, ноќта помина мирно, но тензично

На премините „Јариње“ и „Брњак“ не може да се помине ниту пеш, ниту со автомобил. Оние кои … Продолжи со читање (ВИДЕО) Траат блокадите на северот на Косово, ноќта помина мирно, но тензично