(ВИДЕО) Тивка изборна ноќ во кампусот на Пендаровски

По традиција, кандидатот за претседател поддржан од СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски, изборните резултати не ги чека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Тивка изборна ноќ во кампусот на Пендаровски