(ВИДЕО) Тензии и расправии на „Деве Баир“ – полицијата не пропушта бугарски државјани, тие враќаат со навреди и закани

Македонската полиција ги упатува бугарските државјани да чекаат во колоната во своите возила Македонската полиција на граничниот … Продолжи со читање (ВИДЕО) Тензии и расправии на „Деве Баир“ – полицијата не пропушта бугарски државјани, тие враќаат со навреди и закани