(ВИДЕО) Светски признатата славистка Тополињска: Циркус е несигурноста на Бугарите за јазикот

Последниот бран негации од бугарската лингвистика и политика на автохтоноста на македонската јазична норма ја испровоцира вообичаено … Продолжи со читање (ВИДЕО) Светски признатата славистка Тополињска: Циркус е несигурноста на Бугарите за јазикот