(ВИДЕО) Студент од Македонија за нападите во Виена: Беше страшно, изгледаше како да е војна

Слушнавме силно пукање кое звучеше како да е блиску до нас. Не знаевме од каде доаѓа ниту … Продолжи со читање (ВИДЕО) Студент од Македонија за нападите во Виена: Беше страшно, изгледаше како да е војна