(ВИДЕО) Стевчо Јакимовски ја раскина коалицијата со ВМРО-ДПМНЕ: Христијан Мицкоски е единствениот виновник за ова

Во одговор на новинарско прашање за тоа за какви точно опструкции и притисоци се работи, Јакимовски истакна … Продолжи со читање (ВИДЕО) Стевчо Јакимовски ја раскина коалицијата со ВМРО-ДПМНЕ: Христијан Мицкоски е единствениот виновник за ова