(ВИДЕО) Спасувачки тим во Турција извлече бебе кое три дена преживеало под урнатините

Првите 72 часа по земјотресот се сметаат за критични за пронаоѓање преживеани Спасувачки тим од Унгарија извлече … Продолжи со читање (ВИДЕО) Спасувачки тим во Турција извлече бебе кое три дена преживеало под урнатините