(ВИДЕО) Спасовски: Во автобусот имало 52 лица, од кои 45 загинале, а седум се хоспитализирани

На прес-конференција вечерва, министерот за внатрешни работи рече дека, според првичните информации од истражните органи во Бугарија, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Спасовски: Во автобусот имало 52 лица, од кои 45 загинале, а седум се хоспитализирани