(ВИДЕО) Спасовски ја затворил станицата во која е регистриран автобусот на „Беса транс“ три дена по трагедијата, но за пропусти откриени уште во август

Решението за привремена забрана за работа на станицата е изречено од МВР на 26 ноември, а поради … Продолжи со читање (ВИДЕО) Спасовски ја затворил станицата во која е регистриран автобусот на „Беса транс“ три дена по трагедијата, но за пропусти откриени уште во август