(ВИДЕО) Сомнежи за местење на набавката за идентификација на гласачите со отпечаток од прст

Во октомври годинава Македонија ќе гласа на локални избори. За прв пат гласачите треба да се идентификуваат … Продолжи со читање (ВИДЕО) Сомнежи за местење на набавката за идентификација на гласачите со отпечаток од прст