(ВИДЕО) Сојузот на синдикати на УКИМ и Собранието потпишаа Колективен договор

Со овој колективен договор, кој ќе се применува во 2024 и 2025 година, се предвидува значително покачување … Продолжи со читање (ВИДЕО) Сојузот на синдикати на УКИМ и Собранието потпишаа Колективен договор