(ВИДЕО) Соборен кинескиот балон што леташе над САД

Соборен е кинескиот воздушен балон за кој постои сомнеж дека имал за цел шпионажа, соопштија Соединетите Американски … Продолжи со читање (ВИДЕО) Соборен кинескиот балон што леташе над САД