(ВИДЕО) Собирање потписи за претседателски кандидати: На 80 општини, само 35 подрачни одделенија и канцеларии на ДИК

Малиот број подрачни одделенија и канцеларии на Државната изборна комисија значи дека значаен дел од електоратот мора … Продолжи со читање (ВИДЕО) Собирање потписи за претседателски кандидати: На 80 општини, само 35 подрачни одделенија и канцеларии на ДИК