(ВИДЕО) Со булдожер се урива ѕид, чад го покри небото: Страшни сцени од пожар во хемиска фабрика во Кина, загинаа 38 лица

Пожарот бил пријавен во понеделникот доцна попладне, а на пожарникарите им биле потребни повеќе од три часа … Продолжи со читање (ВИДЕО) Со булдожер се урива ѕид, чад го покри небото: Страшни сцени од пожар во хемиска фабрика во Кина, загинаа 38 лица