(ВИДЕО) Снимка од нападот на членот на обезбедувањето на Мицкоски на колега полицаец

На снимката се гледа како Ивица Б., член на обезбедувањето на Мицкоски, и Влатко Г., полицаец од … Продолжи со читање (ВИДЕО) Снимка од нападот на членот на обезбедувањето на Мицкоски на колега полицаец