(ВИДЕО) Снема место во затворите, спас се бара во пробацијата

На капацитет од 2 090 луѓе во македонските затвори, казна издржуваат 2 201 лице или 111 лица … Продолжи со читање (ВИДЕО) Снема место во затворите, спас се бара во пробацијата