(ВИДЕО) Смирувачки пораки од Франција пред првиот самит на Европската политичка заедница: Не станува збор за замена на проширувањето

В четврток во Прага, со учество на 44 држави, ќе се одржи првиот самит на Европската политичка … Продолжи со читање (ВИДЕО) Смирувачки пораки од Франција пред првиот самит на Европската политичка заедница: Не станува збор за замена на проширувањето