(ВИДЕО) Случај „Виа комерц“: Како законски да не работиш законски

Фирмата „Виа комерц“, всушност, никогаш не ги отстранила пропустите и МВР трајно ѝ ја одзела лиценцата. Само … Продолжи со читање (ВИДЕО) Случај „Виа комерц“: Како законски да не работиш законски