(ВИДЕО) Слаб интерес кај излекуваните од ковид-19 за дарување крвна плазма: Ефектите кај болните се чинат добри

Лекувањето на ковид-19 со крвна плазма од оздравени е еден од најнадежните методи за лекување на лицата … Продолжи со читање (ВИДЕО) Слаб интерес кај излекуваните од ковид-19 за дарување крвна плазма: Ефектите кај болните се чинат добри