(ВИДЕО) „Скокавме еден преку друг за да се спасиме“ – потона сплав полн со гости на новогодишната ноќ во Белград

Еден од најпознатите сплавови во Белград, „Фристајлер“ на новогодишната ноќ потонал до половина додека во него настапувал … Продолжи со читање (ВИДЕО) „Скокавме еден преку друг за да се спасиме“ – потона сплав полн со гости на новогодишната ноќ во Белград