(ВИДЕО) Силен земјотрес ја погоди Јужна Америка

Земјотресот на длабочина од 75 километри се случил во 18 часот и 12 минути по локално време … Продолжи со читање (ВИДЕО) Силен земјотрес ја погоди Јужна Америка