(ВИДЕО) Што точно кажува Петков во „ветувачката“ изјава за С Македонија

Станува збор за дел од интервју на бугарскиот премиер дадено за романската телевизија „Диги 24“, кој, ако … Продолжи со читање (ВИДЕО) Што точно кажува Петков во „ветувачката“ изјава за С Македонија