(ВИДЕО) Што точно кажа Ахмети за Телма и Алфа?

Од неговиот говор, кој „360 степени“ го преведе на македонски јазик, јасно се слуша и гледа дека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Што точно кажа Ахмети за Телма и Алфа?