(ВИДЕО) Штајнмајер посака брзо зачленување во ЕУ: Вашата земја се наоѓа пред важна одлука

На новинарско прашање колку е реален планот на македонската влада дека може земјава да стане членка на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Штајнмајер посака брзо зачленување во ЕУ: Вашата земја се наоѓа пред важна одлука